Wednesday, July 8, 2009

report owh report!!

cik leya merapu di azleya in the house at 6:04 PM
Reactions: 
entry kali ni aku nk cter sal pe eik..da lme aku xupdate blog ni... xde idea lorh...huhuhu... aku sbnrnye ni tgh menyiapkn report prektikal aku yg sepatotnye aku kne submit msuk poli ni... tp xsiap lg... atenye mn nak siap klo da ngadap je laptop ni aku sebok buat kje lain... nk taw kejenye ape??? nk taw x??? on9 la...hik3 ;p
aku bosan la wat report ni... klo xwat boley x???hahahha... mcm poli 2 bapak aku de share je...wawawawa... aku da xde idea nk gebang mende da dlm report ni... mn x nye... hr2 aku wat mende yg lbh kurg je mse prektikal hr2... so, xkn aku nk tulis 2 je... nt xpower la report aku..heheh.. tp klo da xde idea sgt aku tlis jela bnde ni... da 2 je yg aku wat kn... ye dok??huhu
ok la... mengarut je aku ney... aku pn da xde idea ni... so, klo korg de comment2 membina bg la pd aku eik...hehe... salam..

Share/Save/Bookmark

2 wink! wink!:

miss izan on July 9, 2009 at 1:18 AM said...

selamat menyiapkan tugasan ;)

azleya in the house on July 9, 2009 at 1:36 AM said...

hehehe...

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...