Thursday, March 25, 2010

hurrmmm...

cik leya merapu di azleya in the house at 7:04 PM
Reactions: 
sekian lamanye aku mnjauhkn dr aku dr blog ni, tp aku dtg juga kpdnye...huhuhu..
aku bkn pe, kalo aku bkk je blog ni aku cm xtaw pe yg aku nk ngarut lam blog ni...
korang yg rjn update blog pe yg korang tulis eik??? ajar r aku... sy budak br blaja.he3
ngarut lg aku ni... adoi... hishh.. mcm gler ckp sorg2.. hurrmmm... cm xcye je aku da last sem.. pas ni aku da xde kt poli ni da... trpakse mninggalkn poliku ini..huk3.. cdey lak... pas ni xdpt jmpa mmber2 lam klaz da... sume wat hal sndri.. de yg smbg blaja, de yg keje n de yg kawen... pepon aku lom nk kawen ag... wakaka!!!
hope sgt2 still contact ant kite ye kwn2... mcm kwn2 yg lepas.. ni ant gmbr2 dak klaz yg dpt dijadikan kngn...



DIP6B Batch July 07 - Jun 10





Share/Save/Bookmark

0 wink! wink!:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...