Monday, March 21, 2011

JOM MENGARUT BERSAMA2 *_____*

cik leya merapu di azleya in the house at 11:26 AM
Reactions: 
hye uolzz..!! seperti biase la i akan meninggalkan blog i utk beberapa ketika.. bukan ape, supaya ade rasee rindu antara i dgn blog i.. hak3.. padahal tataw nak bg alasan..  ;p
kelantan part 2 pn lom update lg.. harini excited nak update pendrive pula trtiggal kt rumah..
tolong la terima alasan ini oke.. :D
beberapa hari ini agak sibuk sikit.. sibuk dengan interview.. adoi penin pale menjawab interview.
tak pasal2 wat dose free, cuti dengan alasan tak sehat. bak kate abang kat tempat kerja ni *Demam interview* haha.. kantoi sudaa~~
wateva la, mudah2an dapat la keje 2..amin..~~

ramai pula yang kawen sekarang ni.. semalam dapat makan free. :D
g kenduri kawen kawan incek Zidi iaitu Syarina & Azlan.. Tahniah k.. smoga bahagia ke akhirnyee..
tak lupe gak nak wish Tahniah buat sahabatku yang bertunang diam2..
bukak je FB harini tengok gambar je la.. oke sy terima alasan anda.. Tahniah k Ekin n Eddy..
kawen jangan diam2 pulak..kui3 ;p
Minggu depan pegi tengok sepupu pulak kawen kat Damansara.. tiap2 minggu attanding majlis perkahwinan..
semua sibuk berkahwin.. macam ade karnival Jom Berkahwin Beramai2..kui3..
sukesuki aku jek cakap cam 2 kan.. yang Penting hope semua bahagia oke..
i menyusul nanti.. tp lambat la lg.. makan mase nak tunggu..
sempat la korang ade 2 3 orang anak, yang kawen sekarang 2..hihi

oke, laagi 1 berita sedeh gembira nak bgtaw uollz.. my fon ta bley guna sebab charger meletop..
blh pulak switch on je suis n terus charger meletop depan i..haha.. padan muke saya!
ia memang trjadi diatas kecuaian saya tanpa memeriksa charger 2 ade air masuk dlm daa...
so ta bley nak snap picture wat masa ni..huk3
Adekahh penting bgtaw sume 2?? memang nak mintak pelempang ade la..
tolong jgn lempang saya, saya memang suke mengarut2 cm ni.. =)

Harini mood pergi keje dalam keadaan mood kurang sehat.. tapi wat2 hepy..
sampai bler nak tahan cam ni.. adoi, perot sakit, aty saket, sume saket..hurmm... T________T
OKE JUST ABAIKAN JELA.. AKU NAK HEPY HEPY HEPY JE......
JOM KITE SENYUM LEBAR2 BERSAMA2.. SENYUM CAMNI YOK!!


see.. tom da wat saya senyum.. oke sekarang saya nak terus senyum macam ni je sehari...ngeee~~~

oke babai sume.. nak sambung wat keje..

NAK CARI HADIAH??? TRY CLICK NI: 
Make Your Own Gifts Here
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!




Share/Save/Bookmark

0 wink! wink!:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...