Monday, March 7, 2011

kaya ke kayap??

cik leya merapu di azleya in the house at 3:21 AM
Reactions: 
kenapala tetibe je ta bley tdow lak ni... esok dala keje..
please help me!!! i want my sleepppp!! :(
ta pasai2 esok aku bantai tetidow kt opis gara2 tak boleh tidow malam ni..
sapa nak jawab nyahhh???haha malu lah i depan kent..
jatuhla saham i.. ahaks!

asal tetibe bahasekan dri aku ni.. ahh!! lantak la.. ase cm lg selesa lak.. =)
uolzz tak kesah kan??? cehhh bajet macam ramai yg bace blog ni... hampa.. :(

act tengah pening fikir kan 1 big problem ni..
tataw samade nak truskan @ STOP!!
de wat biz sebelom ni.. da bayar, tapi pulang modal blom pon lagi..
penat je wat.. tapi makin habis duit de la.. so skrg da tak buat da..
member kol pn tak angkat sebab taw dye ajak pegi center..
bukan tanak angkat and reply mesej, tapi tataw nak cakap ape..
mesti kamu sedeyh kan saya buat mcm 2... ape??? marah??? sory  sangat2 sebab i can't do it..
meby bukan rezeki ak kat situ.. hope kamu faham kalo kamu baca entry ni.. :(

tah la.. bler pk kan orang len buat boleh je.. nape la aku wat ta boleh..
tah la.. bia la.. cri la rezeki cre lain... banyak lagi cara kan..
dala 2 je kot entry kali ni.. ok bye!!! :*



pic time g dinner biz 2..huhu


gambar en zidi yg bejalan ke kucing tanpa mengingati sy.. :( huk3


Share/Save/Bookmark

0 wink! wink!:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...