Tuesday, March 8, 2011

keenakkan yang menyelerakan. :)

cik leya merapu di azleya in the house at 7:21 PM
Reactions: 
hai uolzz... balik je dari keje semalam trus je serbu kedai BUBUR RIA.. uolzz taw x??? mesti ade yang taw kan...  act bg aku la bubur kat kedai 2 seeeeeeeeeddddaapppppppp sgt ok..
klo teringin nak makan bubur jagung ke, kacang, bubur ayam, bubur pulut hitam, pengat pisang and mcm2 lagi  ade kat situ.. kedai tu memang jual bubur jela.. so semalam rase teringin plak sebab da lame tak makan..
so pegilah beli.. bila da dapat.........aty manyak munga2 woooo..hahaha gila sekejap..
ni ade pic2 yg i sempat snap sebelum bubur2 tu masuk ke dalam mulut i k.. hehe gediks oke sy ni ;p


ini la bubur jagung yg i beli dikedai tersebut.. memang seddappp xoxoxox

jagung pn banyak la jugakk.. oke la kan..

*p/s: harap maklom, gambar ni bukan sy google oke.. amek sendrik, soo, 2 pasal la nampak tak profesional gambarnye,..hehe :D


uolzz sume taw kan macaroon/macarons?? im not sure thier spelling.. :D
tataw la kenapa sejak akhir2 ni bace blog2 sume makan si arun 2..hahah 
n dorg cakap sedap sgt la.. blh dptkan kat banyak tempat, tp ramai yg beli dekat HARRODS KLCC.
yg aku faham dorang inform skarang si arun 2 da menggantikan cupcake.. meby la kot...huhu
bler i dapat taw sal arun tu i jd batak sekejap.. sekajap jela oke.. :D
almaklomla tak tahu.. tapi atleast now i da taw kn.. uolzz sume taw?? taw??hehe
so bler i terpandang wajahnya.. i terus jatuh aty u...and i nak cari la..
orang kate tak try tak tahu kan.. so jom kite g carik sesama n try btol ke sedapp sgt..huhu
cdg nk cri mlm ni.. sbb da craving sgt  kat arun 2..haha tp klo ta dpt, meby diz weekend..hehe
ni la rupe si arun 2 klo uolzz tataw lg la..hehe


hahahaha... saje susun berterabur bagi nampak seni siket walaupn i ni bukan orang seni... hentam jela... ni blog aku, ade kau kesah..hahahha just joke k.. :D
ni la ghupe si arun 2.. colourfull kn??? sgt menarik n i pn tertarik..hehe
ape la yang aku ngarutka ni.. oke bebeh.. 2 je.. daa~~



NAK CARI HADIAH??? TRY CLICK NI: 
Make Your Own Gifts Here
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!




Share/Save/Bookmark

2 wink! wink!:

farahAzreenHJAhmad on March 8, 2011 at 8:05 PM said...

wiiwiit..cam sdp je..eh mmg sdp kot hahaha

azleya in the house on March 9, 2011 at 12:32 AM said...

@farahAzreenHJAhmad : yeke.. teringin la.. tp lom dpt rase lg..hehe

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...