Monday, March 14, 2011

Kelantan Entry 1

cik leya merapu di azleya in the house at 11:42 AM
Reactions: 
hye uolzz.. today i feel so tired, tired with my travel and tired with a lot of problem.. :(
guess why now i got dat feeling???? ermmmmm...
apkah yang aku merepek meraban kan..huhu
on Friday i going to Kelantan to attand my friend wedding.. its look like movie title rite?haha
dah kawen da cekpah.. TAHNIAH EIK CEKPAH.. SEMOGA JADI ISTERI YANG SOLEHAH OKE. asal tetibe ak tulis besar2 ni..haha
gembira tengok kawan da kawen.. alhamdilillah.. jodoh da sampai kn..
besh sangat pegi kelantan.. family cekpah layan baik sangat2.. tp yang sedeyhnyee.........................
tak dapat nak jenjalan.. sepanjang perjalanan pergi dan balik.
gerak dari KL pkl 11pagi, sampai kat umah cekpah pkl 9malam la lbh kurang..
hujan sepanjang jalan.. meby sebab terharu aku g kelantan kot..hahahaa
almaklomla last aku g klantan time aku skola rendah.. tolong jangan gelakkan oke.. ;p
kesian kan..huhu dah la lame x pegi kelantan, pg lak hujan sepanjang perjalanan..
takpela.. aku nak g tgk cekpah kawen je kan.. ttbe jd baek.. :)
bape jam aku lam kete.. kire jap, sejam,dua jam, 3 jam n bla3......
SEPULUH JAM!!!! umangaihhh!!! tak pernah aku brjalan jauh cm 2..
nek kematu bontot ak dok lam kete,.. benti pon just utk isi minyak and makan2..
3x benti je..huhu rase da cm nak lari dah pinggang aku ni.. cm ne la orang yg memang dok klantan blk slalu kn.. sampai je trus jumpa cekpah, yang beshnye tak sesat oke..hehe
cari umah member kt subang aku sesat, cri rumah cekpah kat klantan xsesat oke..
good my driver..hehehe.. tp kol berpuloh kali r..hehe.. cian cekpah melayan kerenah aku..
malam 2 tido lambat sebab tolong isi telor utk bunga telor yg nak diletakkan kt pelamin..
pas 2, kitorang tido.. n, u know wat, ak rasmikan katil pengantin..hahaha..
bkn salah i uolzz.. mak pengantin yg suruh..kui3 ;p
esoknye majlis pon berlangsung.. memang org agak bengang gak sebab sepatotnye akad nikah kul 10, tp tok imam 2 ade hal, kul 12stgh bru akad.. cian pengantin kan.. sume benda trtangguh n bersanding pn lambat..
tp pengantin laki sekali akad je..bagus btol kan, sebab de gak tgk org 2 3x akad xlepas.. sbb gugup..
lepas bersanding je trus pulang KL.. otw balik p0n hujan.. kecik aty aku..huhu
tp sampai agak awal.. gerak kul 4 sampai kul 11stgh. jd 7jam stgah.. klo ak pg lg meby blh jd 4 k3 5 jam je..hehe.. giler laju drive cm 2.. =) ok la.. nak wat keje..
entry akan bersambung di next antry oke.. papai... =D



NAK CARI HADIAH??? TRY CLICK NI: 
Make Your Own Gifts Here
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!




Share/Save/Bookmark

0 wink! wink!:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...