Wednesday, March 9, 2011

LUAHAN HATI!!

cik leya merapu di azleya in the house at 11:12 AM
Reactions: 
sori la hari ni i teremo plak sket... bkn ape tensyen dgn kerja...
oke! oke! i know uolzz pn keje kn..
bkn nk emo dkt korang.. just nak lepaskan perasaan jek..
oke keje aku ni update shipment flight la. so kne kol la bhgian yang berkenaan..
aku malas nak mention la company ape yg ak kol 2 kn.. bley teka kan.. bpe banyak la company penerbangan kt malaysia ni kn..huhu
dr dlu lagi aku tataw ape masalah dgn sorang budak ni.. bukan sume cust srvs kat sana salah.. yang watnye sorang je.. tp biase la kan, "kerana nila setitik, rosak susu sebelang" kne mengena ke?huhu
sebab dulu dye sorang je gurl kt situ.. sebab kol je klo gurl yang angkat dye la.. cm ne aku cam dye?
sebab dye sorang je yang akant angkat panggilan dengan malas gile2.. cakap macam malas nak layan..
bek keje kt library kan.. blh dok diam je.. benci aku..! sekaranng da de gurl len la keje c2.. dak tu oke..
tp tadi dak malas tu plak angkat, then kali ni dye bertindak pelik.. gelak macam orang menang loteri, padahal aku dgr tade orang pun wat lawak, suasana kat blkang 2 cm bz giler.. biase la kan jaga bahagian cargo, then bg status shipment salah and main2.. aku cakap puloh kali wat2 tak dengar.. saba jela.. hishh!!! aku ingatkan aku sorang je kene, rupanya dye memang cam 2 akak kt tempat keje aku i bagitau tadi.. aku rase la meby dye de masalah mental..hak3

* klo rase tak mampu jadi cust servis bek keje len la.. jangan menyusahkan orang lain!!! emo ni.!!! argghh!!! takot x? takot x??hahahah

kau nak aku marah cam ni ke??? owh tidak!! sangat chomel kalo marah cm ni...
jangan sampai aku jadi hulk!!! arghh!!

NAK CARI HADIAH??? TRY CLICK NI: 
Make Your Own Gifts Here
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!




Share/Save/Bookmark

4 wink! wink!:

Zaidah on March 9, 2011 at 11:48 AM said...

semua tak nak..yang nak jangan memarah..hehehe

azleya in the house on March 9, 2011 at 1:57 PM said...

hehe.. oke kite senyum k Zaidah.. :)

sahromnasrudin on March 9, 2011 at 3:38 PM said...

assalamualaikum..

salam ziarah dan folo blog ini...

semoga tuan belog ceria2 selalu ya..nak emo, boleh cume ia perlu dikawal..salam ceria :-)

azleya in the house on March 9, 2011 at 6:15 PM said...

wsalaqm..

oke, thankzz eik sahromnasrudin.. :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...