Monday, March 7, 2011

yea yea!!

cik leya merapu di azleya in the house at 3:47 AM
Reactions: 
hai!!! kejut x? kejut x??? (tlg wat cara johan tiru gaya eric) haha agak sengal..
malam ni rase macam nak hapdate banyak2 plak..
ceit tadi da bye tetibe ade hapdate lg..hahah
sti bosan kan bace entri2 dariku ini... almaklomla penggunaan bahasa yang agak kurang menarik.. bedal jela.. janji de entry.. tol x???huhu
lagipon kan saya ni seorang yang tersangat lah rajen mengupdet blog kan? kan? kan???
setahun sekali update..kui3 :D
tengokla.. tahun ni punye entri ni yg ke 300 tolak 00 blkg tu.. rajen kan saya???hahah
so saya taw kamu2 mesti merindui entry sy yang tah pape kn..
haha sgt perasan oke..! tade sape nak bace blog kamu 2 cik leya oi... sedeh lg skali.. :(


ngarut tol la aku ni.. ermm entry ni bgtaw uolzz i akan konvo pada bulan 5 ni...
cehh wat heppy padahal saket aty ni...
asal time aku konvo jadi bln 5 lak ni.. padahal sebelum2 ni bulan 4..
member2 poli len da konvo da bln ni.. asal ttbe jd emo ni..hahah
sket la sbb kali ni wat spoil lak poli ni..
tp tape la janji konvo kan... 2 kan harapan aku, makayah aku..
so dpt nek pentas pn alhamdulillah.. so insyaAllah 21hb may ni aku konvo..
korg2 mai la memeriahkan lagi hari konvokesyen kitorg kat puo..hehe :)


n the last im back gengblogger!! heheheh...
bukan pe, sebelum ni kan gengblogger kne spam.. meby..
so i trpaksa mendelete banner uolzz sebab i ta bley bukak blog time 2...
im sosososossoriiii... skrg i da ltk banner uolzz semula k.. suke la!! suke la!!!
hahah agak poyo.. wajib ke bagitaw.. ha? ha?? ade aku kesah...
ni blog aku, ske aty aku la..hehehe.. sori just joke.. ;p

oke la i think now i must go to sleepp... mustt!!! becoz if i ta tdow, esok confirm i ta bley pg keje akibat mengantuk yang teramat melanda diri ini..hahaha.. oke diz time btol2 i kene pg tdow..hehe
oke papai uolzz.. nite!! muahx3 =)

shhh!!! i want to sleep now.. i want to sleep like baby..haha ;p








   

Share/Save/Bookmark

0 wink! wink!:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...