Wednesday, June 15, 2011

ade aku kesah???

cik leya merapu di azleya in the house at 12:38 PM
Reactions: 
holla uolzz.. sekian lama menyepi, tetibe muncul kembali.. cm xbiase plak kn aku memang camni..haha
asal tah macam susah sangat aku nak berkomitmen dengan blog kuh ni.. takot2 nanti terbiar bersawang macam tu je..huhu.. kat opis ni banyak sangat kerja.. nak upload2 picture tade penyambung kat opis ni.. nak mereka2 cerita kat blog, tengah2 ade idea, tetibe ade orang kol nak buat booking, terus ilang idea aku..haha.. ni pon aku curi2 mase time tengah buat invoice, aku berbloging plak kejap..hihi.. ampun bosh! =)
ni pon aku da lupe ape aku nak cerita tadi..haha.. sengal betul ko ni eton..hahaha..


haaa...aku baru lepas baca blog member aku pasal KENAPA ORANG PUTUS CINTA KURUS?
hahaha.. yeke zan?? orang macam tu memang bercinta separuh mati..hihi.. dye dok siksa jiwa dye smpai kurus, then si couple dye yg baru clash 2?? kurus gak ke?? ke makin berselera n makin berisi.. hurmm pk2 kan la..

susah kan hidup ni.. ni bagi pendapat aku la.. kadang2 aku pon konfius la.. kalo kite terlalu setia dengan laki, jage ati dye baik2, tetiba blakang2 dye ade gurl lain.. bile kite wat, dye cakap kite ni teruk la, xsetia la n macam2 la.. tah la..  tataw nak buat cam ne.. fening2 la pk.. sekarang ni aku memang dalam mood ade masalah.. tataw la ape nak buat.. 2 pasal la entry aku pon bercelaru cam kepala otak aku gak.. haha.. so korang bace je, n mn tak faham abaikan jela..hihi.. ni luahan ke, mintak bantuan ke aku pon tak taw.. pic kat bawah 2 lbh kurang la masalah aku.. tp gurl 2 bukan kwn aku la.. mn pempuan tah la ske sakitkan aty aku.. tp ak malas nak gado sebab laki.. aku harap kalo dye faham, jgn wat cm 2 dah.. aku nak setelkn care baik.. tp klo dye still wat, mmg ko hamek la!!! aku bg free!! k, la.. lagi banyak aku tulis, lagi banyak aku mengarut.. k, daa.. bye!

p/s: tajuk tade kene mengena..haha
p/s 2: aku dok ngarut2 cter sal masalah cinta kt blog bukan nak tarik perhatian.. just luahan utk diingati dlm blog ni.. hrmmm..

Share/Save/Bookmark

1 wink! wink!:

ShErA on June 15, 2011 at 1:54 PM said...

tak pe tak pe... kadangkala luah dalam blog ni pun best jgk... sekurang - kurangnya lega sikit hati... :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...