Sunday, June 19, 2011

cik leya merapu di azleya in the house at 2:02 AM
Reactions: 
0 wink! wink!


Share/Save/Bookmark

Thursday, June 16, 2011

anonymous?? Hacked?? Adam Oscar Dimarco??

cik leya merapu di azleya in the house at 10:32 AM
Reactions: 
3 wink! wink!
sape Adam Oscar Dimarco ni?? wahh.. semakin ghairah hakcer2 hack website2 sekarang ni kan..
macam seronok pon ade woooo.. :D haha
tp ape la gunanya hack laman web gov kita.. kang xpasal2 kene cekup..kui3..
Si Adam Oscar ni i think just nak berselonok dua lonok je ni.. n i rase jugak Si Adam oscar ni salah sorang blogger gak.. tp tak bape femes..kot la.. 2 sebab dye nak pomot blog2 xpemes cm blog aku ni.. 2 sebab aku ade dlm list blog2 yg ada dlm senarai blog dye bg 2..huhu.. tp now aku tengok laman web gengblogger da oke.. dye nak berseronok sekejap je kn..huhu..




"dont focus on popular blogger only. promote them too :) listblog" <--- see, dari apa yang dia tulis ni aku rase dye baik and saje nak bergurau kn.. kalo hacker ni mmg niat jahat, takde maknenye dye buat camni.. lebih baik dye hack laman web bank.. @ hack sumber2 yg membolehkan dia mendapat keuntungan kan..
hahaha.. Adam oscar.. nak berseronok gak boleh..kui3 :D

p/s: Adam Oscar Dimarco | https://foursquare.com/user/5090374



Share/Save/Bookmark
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...